Cherry Kisses
Cherry pocałunki może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 39 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz orzechy włoskie, daktyle, białka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Easy Mini Kisses Choco-cherry Pie, Budyniowe pocałunki, oraz Ukryte Pocałunki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Białka umieścić w dużej misce; odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut. Beat na średniej prędkości, aż miękkie szczyty tworzą. Stopniowo ubijaj cukier, 1 łyżkę stołową na raz, na wysokiej, aż utworzą się sztywne, błyszczące szczyty i cukier się rozpuści. Wchodzisz na orzechy włoskie, daktyle i wiśnie.
Wpadnij do teaspoonfuls 2 w. rozłożyć na lekko nasmarowane blachy do pieczenia.
Piec w temperaturze 300° przez 20-30 minut lub do twardego w dotyku. Schłodzić przez 1 minutę przed wyjęciem do stojaka z drutu. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 58 dolarów za butelkę.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.