Cherry Hand Pie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasta wiśniowego. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 273 kalorie. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, masło, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cherry Hand Pie, Cherry Hand Pie, oraz Cherry Hand Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyrobić ciasto: mąkę, cukier granulowany, proszek do pieczenia i sól wyrabiać w maszynce.
Dodać masło i skracanie i pulsować, aż mieszanina wygląda jak Gruboziarnisty posiłek.
Skropić 6 łyżkami lodowatej wody i pulsować, aż ciasto zacznie się łączyć.
Obrócić ciasto na kawałek folii i lekko ugniatać, aby połączyć. Uformować na dysk, owinąć w folię i przechowywać w lodówce do twardego, około 1 godziny.
Połącz wiśnie, cukier granulowany, cynamon i sól w średnim rondlu na średnim ogniu. Gotować, mieszając, aż wiśnie będą soczyste i cukier się rozpuści, około 5 minut. Doprowadzić do duszenia i gotować, mieszając, 5 Więcej minut. Łyżka około 2 łyżki soku do małej miseczki; mieszać w skrobi kukurydzianej, aż się rozpuści.
Wlać mieszaninę skrobi kukurydzianej do rondla i nadal dusić, mieszając, aż bardzo gęsty, 6 do 8 Więcej minut.
Przełożyć do miski, wymieszać z sokiem z cytryny i ostudzić.
Ciasto podzielić na 8 kawałków i zwinąć w kulkę. Na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej rozwałkuj każdą kulkę na okrągło o średnicy 6,5 cala, używając jak najmniejszej ilości mąki. Stos rund między kawałkami pergaminu i przechowywać w lodówce do firmy, o 30 protokół.
Wyjąć ciasto z lodówki i odstawić 5 minut.
Umieść 2 łyżki nadzienia wiśniowego na środku każdej rundy, a następnie złóż na pół, aby zamknąć i zacisnąć krawędzie, aby uszczelnić.
Rozgrzać 1 cal oleju roślinnego w głębokiej patelni, aż termometr do głębokiego smażenia rejestruje 360 stopni F. smażyć ciasta w 2 partiach, obracając raz, aż złoty kolor, o 3 protokół.
Przenieść do stojaka do ostygnięcia. Pył z cukrem cukierniczym.