Cherry Hand Pie
Ciasto wiśniowe może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. 147 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka wiśni, skrobia kukurydziana, Skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Cherry Hand Pie, Cherry Hand Pie, oraz Cherry Hand Pie.
Instrukcje
Na patelni w średnim sosie połącz wiśnie, 1/4 szklanki cukru i skórkę z cytryny. W małej misce ubij razem sok z cytryny, skrobię kukurydzianą i wanilię.
Wlać mieszaninę na wiśnie i wymieszać do włączenia.
Wiśnie rozgrzać na średnim ogniu, często mieszając, aż soki połączą się, tworząc gęsty sos.
Zdjąć z ognia, przykryć i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, co najmniej 1 godzinę.
Tymczasem wyciąć osiem 6-calowych kwadratów pergaminu. Ciasto podzielić na osiem równych kulek. Na Dobrze posypanej mąką powierzchni rozwałkuj kulki ciasta na 5-calowe rundy.
Umieścić każdą rundę na kawałku pergaminu, układając je razem, aby nie przyklejały się. Przechowywać w lodówce Pie rundy przez 30 minut do 1 godziny, aby umożliwić im do firmy.
Wyłożyć dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Umieść 2 do 2 1/2 łyżek schłodzonego nadzienia wiśniowego w środku każdej rundy, a następnie złóż na pół, aby zamknąć i zacisnąć krawędzie, aby uszczelnić.
Na Zewnątrz placki posmarować jajkiem i posypać pozostałymi 3 łyżkami cukru. Zrobić 3 małe kawałki na górze ciasta, aby odpowietrzyć. Przygotowane ciasta przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Ustaw stojak w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Piec ciasta na złoty kolor, 25 do 30 protokół.
Wyjmij z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia na patelni na 2 minuty, a następnie przenieś do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.