Cherry Crisp to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 330 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka soli, migdały, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Cherry Crisp, Cherry Crisp, oraz Cherry Crisp.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Aby przygotować nadzienie, połącz wiśnie, 1/3 szklanki cukru granulowanego, skrobię kukurydzianą, sok, ekstrakt migdałowy i sól w dużej misce; wrzuć delikatnie. Łyżka mieszanki wiśniowej do naczynia do pieczenia 11 x 7 cali pokrytego natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Ekstrakt Z Migdałów
Spray Do Gotowania
Skrobia Kukurydziana
Czereśnie
Sok
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Aby przygotować polewę, lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Nóż
4
Mąkę, owies, brązowy cukier i 1/8 łyżeczki soli połączyć w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Mąka Uniwersalna
Owies Zwyczajny
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Pokroić w schłodzone masło blenderem do ciast lub 2 noże, aż mieszanina będzie przypominała grubą mączkę. Wymieszać pokrojone migdały.