Cherry-Chocolate Thumbprints

Cherry-Chocolate Thumbprints
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 679 kalorii, 9g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wosku i pergaminu, wiśnie, Holenderskie kakao procesowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cherry Thumbprints, Tarta cherry fudge thumbprzypisy, oraz Czekoladowe Odciski Kciuków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posiekane suszone wiśnie namoczyć w likierze wiśniowym 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiśnie SuszoneWiśnie Suszone
LikierLikier
CzereśnieCzereśnie
2
Ubij masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe. Stopniowo dodawać cukier, ubijając do gładkości. Wymieszaj kakao, wanilię i namoczone wiśnie do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
3
Wymieszać mąkę i 2 kolejne składniki. Stopniowo dodawać mieszaninę mąki do mieszaniny masła, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Uformuj ciasto na 1-calowe kulki (około 1 łyżki. na kulkę) i umieścić 2 cale od siebie na pergaminie wyłożonych arkuszy do pieczenia. Naciśnij kciuk lub koniec drewnianej łyżki do każdej kulki, tworząc wcięcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
6
Piec w temperaturze 350 przez 12 do 14 minut, aż brzegi będą złote. Ostudzić na blasze do pieczenia 1 minutę; przenieść do stojaków drucianych. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
Mikrofalowe kęsy z białej czekolady i śmietany w kuchence mikrofalowej w wysokiej 1 minutę lub do stopienia i gładkie, mieszając w odstępach 30 sekund. Łyżka 1/2 łyżeczki. mieszanka czekolady do każdego wcięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Z Białej CzekoladyChipsy Z Białej Czekolady
CzekoladaCzekolada
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Odstawić, aż mieszanina białej czekolady będzie jędrna (około 1 godziny). Przechowywać w szczelnych pojemnikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn