Cherry Chocolate Loaf Cake
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać Cherry Chocolate Loaf Cake spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 377 kalorii. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis z Cookie Madness ma 19 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, wiśnie maraschino, moc kakao i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ciasto Bochenkowe Z Wiśniami I Orzechami Laskowymi, Bochenek z białej czekolady i wiśni, oraz Czekoladowe Ciasto Bochenkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spray 8 X4 cala lub 9 x 5 calowy bochenek z dodatkiem mąki sprayu do pieczenia.
Wymieszać mąkę, kakao w proszku, sodę oczyszczoną i sól razem w średniej wielkości misce i ustawić aside.In duża miska za pomocą miksera elektrycznego, ubić masło i brązowy cukier przez około dwie minuty lub do światła i kremowy.
Dodać jajka i ubić przez 30 sekund po każdym jajku. Ubić ekstrakt z wiśni. Ręcznie lub za pomocą najniższej prędkości miksera, wymieszać mieszaninę mąki. Wymieszać wiśnie i wiórki czekoladowe.
Wlać ciasto na patelnię i piec przez 40 do 45 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie z wilgotnymi okruchami.
Pozostawić do ostygnięcia na około 15 minut na patelni, a następnie włączyć do regału chłodzącego i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Podawać posypane cukrem pudrem