Cherry Bomb Kotlety

Cherry Bomb Kotlety
Cherry Bomb kotlety jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 585 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $5.85 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz Maderę, liść laurowy, kotlet schabowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć olej z pestek winogron, można śledzić to danie główne z Placki Śliwkowe Quinoa jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cherry Bomb Chicken, Cayuse Cherry Bomb, oraz Cherry Bomb Hot Sauce dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Kotlety wieprzowe zanurzyć w rondlu z solanką na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Wyjąć i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
4
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
5
Kotlety przyprawiamy z obu stron koszerną solą i świeżo popękanym pieprzem. Ułożyć kotlety na blasze do pieczenia i wstawić do piekarnika. Piecz kotlety, aż termometr natychmiastowy odczyt zarejestruje 90 stopni F, około 20 minut. W międzyczasie, gdy kotlety są w piekarniku, w rondlu średniej wielkości, dodaj konserwowe wiśnie, 3/4 szklanki Madery, skórkę pomarańczową, imbir, agawę i szczyptę soli. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na dużym ogniu, a następnie obniżyć ogień do silnego gotowania na wolnym ogniu i zmniejszyć sos o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Popękany PieprzPopękany Pieprz
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
MaderaMadera
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Procent Tequili BlancoProcent Tequili Blanco
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
6
Gdy kotlety osiągną 90 stopni F, wyjmij je z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
7
Rozgrzać dużą patelnię na dużym ogniu, dodać olej z pestek winogron i ciepła, aż migotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Dodaj kotlety, uważając, aby ich nie tłoczyć i gotuj przez 4 minuty na stronę. Będą złote i mają twardą skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
9
Przenieś je na talerz i namiot z folią aluminiową, aby utrzymać ciepło. W tej samej patelni, że kotlety były gotowane w, dodać pozostałe 1/4 Puchar Madery i deglaze patelni na średnim ogniu. Wymieszać sos balsamiczny i wiśniowy i zmniejszyć o połowę. Wyłączyć ogień, dodać masło i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaderaMadera
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Na kotlety polać sosem wiśniowym i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
11
W dużym rondlu na dużym ogniu, dodać wodę i pozostałe składniki, z wyjątkiem lodu. Mieszaj, aż sól się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
12
Zdjąć z ognia, dodać lód i wymieszać, aż ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn