Cherry Bomb Kotlety

Cherry Bomb Kotlety
Cherry Bomb kotlety jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 585 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $5.85 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz Maderę, liść laurowy, kotlet schabowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć olej z pestek winogron, można śledzić to danie główne z Placki Śliwkowe Quinoa jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cherry Bomb Chicken, Cayuse Cherry Bomb, oraz Cherry Bomb Hot Sauce dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Kotlety wieprzowe zanurzyć w rondlu z solanką na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Wyjąć i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
4
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Kotlety przyprawiamy z obu stron koszerną solą i świeżo popękanym pieprzem. Ułożyć kotlety na blasze do pieczenia i wstawić do piekarnika. Piecz kotlety, aż termometr natychmiastowy odczyt zarejestruje 90 stopni F, około 20 minut. W międzyczasie, gdy kotlety są w piekarniku, w rondlu średniej wielkości, dodaj konserwowe wiśnie, 3/4 szklanki Madery, skórkę pomarańczową, imbir, agawę i szczyptę soli. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na dużym ogniu, a następnie obniżyć ogień do silnego gotowania na wolnym ogniu i zmniejszyć sos o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Popękany PieprzPopękany Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
MaderaMadera
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
0,5 łyżeczki Soli0,5 łyżeczki Soli
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Gdy kotlety osiągną 90 stopni F, wyjmij je z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Rozgrzać dużą patelnię na dużym ogniu, dodać olej z pestek winogron i ciepła, aż migotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Dodaj kotlety, uważając, aby ich nie tłoczyć i gotuj przez 4 minuty na stronę. Będą złote i mają twardą skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
9
Przenieś je na talerz i namiot z folią aluminiową, aby utrzymać ciepło. W tej samej patelni, że kotlety były gotowane w, dodać pozostałe 1/4 Puchar Madery i deglaze patelni na średnim ogniu. Wymieszać sos balsamiczny i wiśniowy i zmniejszyć o połowę. Wyłączyć ogień, dodać masło i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaderaMadera
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Na kotlety polać sosem wiśniowym i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
11
W dużym rondlu na dużym ogniu, dodać wodę i pozostałe składniki, z wyjątkiem lodu. Mieszaj, aż sól się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
12
Zdjąć z ognia, dodać lód i wymieszać, aż ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn