Cherry Bomb kotlety jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 585 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $5.85 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz Maderę, liść laurowy, kotlet schabowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć olej z pestek winogron, można śledzić to danie główne z Placki Śliwkowe Quinoa jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cherry Bomb Chicken, Cayuse Cherry Bomb, oraz Cherry Bomb Hot Sauce dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Kotlety wieprzowe zanurzyć w rondlu z solanką na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Wyjąć i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
4
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Kotlety przyprawiamy z obu stron koszerną solą i świeżo popękanym pieprzem. Ułożyć kotlety na blasze do pieczenia i wstawić do piekarnika. Piecz kotlety, aż termometr natychmiastowy odczyt zarejestruje 90 stopni F, około 20 minut. W międzyczasie, gdy kotlety są w piekarniku, w rondlu średniej wielkości, dodaj konserwowe wiśnie, 3/4 szklanki Madery, skórkę pomarańczową, imbir, agawę i szczyptę soli. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na dużym ogniu, a następnie obniżyć ogień do silnego gotowania na wolnym ogniu i zmniejszyć sos o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Popękany Pieprz
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Madera
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
0,5 łyżeczki Soli
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Gdy kotlety osiągną 90 stopni F, wyjmij je z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Rozgrzać dużą patelnię na dużym ogniu, dodać olej z pestek winogron i ciepła, aż migotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
8
Dodaj kotlety, uważając, aby ich nie tłoczyć i gotuj przez 4 minuty na stronę. Będą złote i mają twardą skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
9
Przenieś je na talerz i namiot z folią aluminiową, aby utrzymać ciepło. W tej samej patelni, że kotlety były gotowane w, dodać pozostałe 1/4 Puchar Madery i deglaze patelni na średnim ogniu. Wymieszać sos balsamiczny i wiśniowy i zmniejszyć o połowę. Wyłączyć ogień, dodać masło i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Madera
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki, Obrane
10
Na kotlety polać sosem wiśniowym i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
11
W dużym rondlu na dużym ogniu, dodać wodę i pozostałe składniki, z wyjątkiem lodu. Mieszaj, aż sól się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
12
Zdjąć z ognia, dodać lód i wymieszać, aż ostygnie.