Cherry - Berries Beza Torte

Cherry - Berries Beza Torte
Jedna porcja zawiera 336 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.08 za porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 godzin. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, cukier granulowany, śmietanę z kamienia nazębnego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Tort Lodowy Bezowy Z Jagodami I Śmietaną, Berries ' n ' Cream Torte, oraz Berries ' n ' Cream Torte dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Około 30 minut przed wykonaniem skorupki bezy umieść separator jajek nad małą miseczką. Rozbij każde jajko nad separatorem jaj, aby oddzielić białko od żółtka. (Zachowaj żółtka do innego przepisu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Umieścić białka w czystej średniej misce i odstawić w temperaturze pokojowej do 30 minut.*
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Rozgrzej piekarnik do 135°. Ułóż arkusz ciastek kawałkiem folii lub pergaminem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
4
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego do białek; ubijać mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż mieszanina wygląda na spienioną. Ubić w 3/4 szklanki cukru, 1 łyżka stołowa na raz; kontynuować bicie około 5 minut, zatrzymując się od czasu do czasu, aby zeskrobać mieszaninę z boku i na dole miski za pomocą gumowej szpatułki, aż mieszanina będzie błyszcząca i utworzy sztywne szczyty, gdy beaters są podnoszone. (Nie podbierać, ponieważ skorupa bezy nie utrzyma swojego kształtu.) Na blasze ciastka uformuj bezę w 9-calowy okrąg z tyłu łyżki, tworząc około 1-calowy bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
Pliki CookiePliki Cookie
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
SzpatułkaSzpatułka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Piec 1 godzinę 30 minut. Wyłącz piekarnik; pozostaw bezę w piekarniku z zamkniętymi drzwiami 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na stojaku chłodzącym 2 godziny dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
7
Umieść średnią miskę i bijaki miksera elektrycznego w lodówce do schłodzenia. Będą one używane do ubijania śmietany, która lepiej bije w zimnej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Umieść blok twarogu na talerzu i odstaw w temperaturze pokojowej około 30 minut, aby lekko zmiękczyć. Lub zmiękczyć serek w kuchence mikrofalowej, zdjąć folię i umieścić w kuchence mikrofalowej miski; kuchenka mikrofalowa na Medium (50%) 45 do 60 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
W dużej misce, wymieszać zmiękczony twarożek, 1/2 szklanki cukru i wanilii do wymieszania; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Wlać śmietanę do schłodzonej miski. Włóż schłodzone bijaki do miksera elektrycznego. Ubijaj z dużą prędkością, aż bita śmietana utworzy miękkie szczyty, gdy uniesiesz ubijaki. Delikatnie złóż bitą śmietanę i pianki do mieszanki serków śmietankowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Bita śmietanaBita śmietana
Serek śmietankowySerek śmietankowy
PiankiPianki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Umieścić bezę na talerzu i łyżką nadzienie na bezę. Okładka; przechowywać w lodówce co najmniej 12 godzin, aby wymieszać smaki, ale nie dłużej niż 24 godziny.
12
Truskawki opłucz zimną wodą i osusz na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
13
Wytnij kadłub lub "czapkę"z każdej truskawki za pomocą noża do parowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
14
Truskawki pokroić wzdłuż na plastry, aby odmierzyć 1 szklankę. W średniej misce wymieszaj nadzienie z ciasta, truskawki i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Nadzienie Do CiastaNadzienie Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
15
Aby służyć, łyżka mieszanki jagodowej na nadzieniu. Lub pokroić skorupę bezy na kawałki do serwowania, a każdą porcję uzupełnić mieszanką jagodową.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
TrudnośćEkspert
Gotowe W18 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn