Cherry Angel Food Cake
Cherry Angel Food Cake może być tylko deser, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 157 kalorii, 4G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. 10 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do Dzień Matki. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś sól, mąkę tortową, śmietanę z kamienia nazębnego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Spróbuj Cherry Angel Food Cake, Cherry Angel Food Cake-Domowe, oraz Angel Food Cake z ciepłym sosem wiśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Upewnij się, że 10-calowa patelnia jest czysta i sucha. Mąkę przesiać trzy razy i odstawić.
W dużej szklanej lub metalowej misce do mieszania ubić białka z solą i śmietaną tatarską, aż się spienią. Stopniowo dodawać cukier, kontynuując bicie, aż utworzą się sztywne szczyty. Zmiksuj wanilią i ekstraktem z migdałów. Złóż mąkę na białka, aż nie pozostaną smugi.
Wlać połowę ciasta na patelnię.
Posypać połową wiśni. Napełnij patelnię pozostałym cieście i wierzch pozostałymi wiśniami.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 50 minut. Odwrócić patelnię i pozostawić do zawieszenia, aż ciasto ostygnie.