Cherry Almond Pull-Apart Chleb
Cherry Almond Pull-Apart chleb wymaga z grubsza 1 godzina od początku do końca. Ten przepis serwuje 20 i kosztuje 1,8 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 1239 kalorii, 27g białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś syrop kukurydziany, cukier, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Babeczka Z Migdałami Wiśniowymi Rozsuń, Słodki miękki chleb wiśniowy z polewą wiśniowo-migdałową, oraz Chleb Wiśniowo-Migdałowy Maraschino.
Instrukcje
Umieść 3 łyżki masła w małej misce. W innej misce połącz cukier i cynamon. Zanurz 10 mrożonych bułek z ciasta na maśle, a następnie obtocz w cukrze cynamonowym.
Umieść w natłuszczonym 10-calowym. karbowany Pan rury.
Posyp połową migdałów i wiśni.
Powtórz z pozostałymi bułeczkami, migdałami i wiśniami.
Połącz syrop kukurydziany i pozostałe masło; polać wiśniami. Przykryj i wstaw do lodówki na noc.
Wyjmij z lodówki. Przykryj i odstaw do wyrośnięcia, aż prawie się podwoi, około 2 godzin.
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub na złoty kolor. Natychmiast odwróć na talerz do serwowania.