Cherry Almond Pull-Apart Chleb

Cherry Almond Pull-Apart Chleb
Cherry Almond Pull-Apart chleb wymaga z grubsza 1 godzina od początku do końca. Ten przepis serwuje 20 i kosztuje 1,8 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 1239 kalorii, 27g białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś syrop kukurydziany, cukier, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Babeczka Z Migdałami Wiśniowymi Rozsuń, Słodki miękki chleb wiśniowy z polewą wiśniowo-migdałową, oraz Chleb Wiśniowo-Migdałowy Maraschino.

Instrukcje

1
Umieść 3 łyżki masła w małej misce. W innej misce połącz cukier i cynamon. Zanurz 10 mrożonych bułek z ciasta na maśle, a następnie obtocz w cukrze cynamonowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieść w natłuszczonym 10-calowym. karbowany Pan rury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Posyp połową migdałów i wiśni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
4
Powtórz z pozostałymi bułeczkami, migdałami i wiśniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Połącz syrop kukurydziany i pozostałe masło; polać wiśniami. Przykryj i wstaw do lodówki na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
6
Wyjmij z lodówki. Przykryj i odstaw do wyrośnięcia, aż prawie się podwoi, około 2 godzin.
7
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub na złoty kolor. Natychmiast odwróć na talerz do serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Podawaj na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn