Cherimoya z Chile Limonka krewetki
Cherimoya z Chile Limonka krewetki może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 88 kalorii, 0g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oleju canolan, sok z limonki, liście kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Cherimoya z malinami i limonką, Chile Lime Shrimp Szaszłyki, oraz Marynata Krewetkowa Chile Lime dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć soki, cukier, chile, olej, i sól w małym rondlu i gotować na dużym ogniu, często mieszając, aż złoty kolor i zredukowane do 1/3 Puchar, 5 protokół.
Podzielić krewetki i owoce między 2 talerze.
Skropić sosem i posypać kolendrą. Jak jesz cherimoya, wybrać nasiona.
* Kupuj w dobrze zaopatrzonych sklepach spożywczych, rynkach latynoskich i niektórych rynkach rolników.