Chemiczna Szarlotka (Bez Szarlotki)

Chemiczna Szarlotka (Bez Szarlotki)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj chemicznego szarlotki (bez szarlotki). Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, maślane krakersy, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Podobne przepisy to Szarlotki Cynamonowe, Szarlotka Pieczone Pączki, oraz Batoniki Z Masłem Jabłkowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (225 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Ciasto rozwałkować i odstawić na bok. Doprowadzić wodę do wrzenia w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
W małej misce wymieszać cukier i śmietanę z kamienia nazębnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać mieszaninę do wrzącej wody. Wymieszać, następnie dodać krakersy, jeden po drugim. Gotować przez 3 minuty, ale nie mieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Wlej mieszaninę krakersów do wyłożonej ciastem patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
6
Krakersy posypać cynamonem i dot z masłem lub margaryną. Przykryć górną warstwą ciasta. Uszczelnij krawędzie i wytnij otwory parowe na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Do WiązaniaDo Wiązania
7
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut, aż skórka będzie złotobrązowa. Może trzeba przykryć górną część ciasta przez pieczenie, aby zapobiec przerostowi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn