Chef Scott ' s Pico de Gallo
Chef Scott ' s Pico de Gallo jest bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 2G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól, cebulę, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przepis ten zachwycił 275 osób. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pico De Gallo, Pico de Gallo, oraz Pico De Gallo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść pomidory, czerwoną cebulę, kolendrę, pieprz jalapeno, sól, czarny pieprz, czosnek i sok z limonki w dużej misce do mieszania.
Wlać ocet i olej roślinny i delikatnie wymieszać, aby połączyć. Przykryć i przechowywać w lodówce 1 godzinę przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.