Chef John ' s Caramel Apple Pie

Chef John ' s Caramel Apple Pie
Chef John ' s Caramel Apple Pie jest Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 8 i kosztuje 84 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 404 kalorie. To będzie hit w Twoim Halloween wydarzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka soli, wody, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 15%. Spróbuj Chef John ' s Caramel Chicken, Karmelowe koktajle jabłkowe (gościnny Post przez nauczyciel-kucharz), oraz Chef John 's Shepherd' s Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Masło, cukier biały, cukier brązowy, woda, cynamon i sól połączyć w rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, zdjąć z ognia i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Rozwałkuj połowę ciasta, aby zmieścić 9-calowy talerz ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Dolną skórkę umieścić w talerzu ciasta; wlać plasterki jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Rozwałkuj górną skorupę w 10-calowe koło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Pokroić na 8 (1-calowe) szerokie paski ostrym nożem do parkowania lub kółkiem do ciasta. Splot paski ciasta, jeden po drugim, w kratowy wzór. Wchodzisz na końcach pasków kraty pod krawędzią dolnej skorupy i zaciskane do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
7
Wlać mieszaninę masła i cukru na wierzchu ciasta, powłoki kratki, i pozwalając pozostały sos do mżawka przez skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
8
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 15 minut. Zmniejsz ciepło do 350 stopni F (175 stopni C) i piec, aż skorupa będzie złotobrązowa, karmel na górnej skorupie jest ustawiony, a nadzienie jabłkowe bulgocze, 35 do 40 więcej minut. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn