Chef John ' s Butterless Béarnaise Sauce

Chef John ' s Butterless Béarnaise Sauce
Chef John ' s Butterless Béarnaise Sauce może być tylko sos, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 32 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, estragon Dijon musztarda, ocet estragonowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Chef John ' s Chimichurri Sauce, SOS Chef John ' s White, oraz Chef John 's Shepherd' s Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Żółtka, czarny pieprz, musztardę estragon Dijon, ocet estragonowy, wodę i sól ubić w metalowej misce lub małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet EstragonowyOcet Estragonowy
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
Umieścić na małym ogniu i ubijać, aż mieszanina piany, małe kawałki pary pojawiają się z sosu, a sos jest gorący i gęsty, 1 do 2 minut. Podnieś i opuść patelnię nad ciepłem, aby zwiększyć lub zmniejszyć ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Zdjąć z ognia i ubić jeszcze kilka sekund, aby sos był lekko puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn