Chef-Boy-I-Be-Illinois " zapiekanka z dorsza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.04 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 281 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz oregano, pomidory w puszkach, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chef-Boy-I-Be-Illinois ' Oktoberfest Patelnia, Chef-Boy-I-Be-Illinois ' Broccoli Italiano, oraz Chef-Boy-I-Be Illinois ' Ligurian Pasta dla podobnych receptur.
Cod można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.