Cheesy Veggie Quesadillas
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Cheesy quesadillas Wegetariańskie spróbować. Jedna porcja zawiera 528 kalorii, 25g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $1.7 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka cukinii, pieprz czosnkowy, mieszanka serów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. z łyżką wynik 64%, to danie jest dobre. Spróbuj Cheesy Veggie Quesadillas, Veggie Quesadillas, oraz Pieczone Warzywne Quesadillas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać cukinię, pomidor, oregano i czosnek pieprz w średniej misce.
Umieścić 4 tortille na nieprzetworzonym dużym arkuszu cookie.
Posypać 1/2 szklanki sera równomiernie na każdej z 4 tortillas. Łyżka jednej czwartej mieszanki warzywnej nad serem. Na wierzchu pozostałe tortille.
Piec około 6 minut lub aż gorące i ser topi.
Pokrój każdą quesadillę na 6 do 8 klinów.
Podawać z sosem spaghetti.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
![EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir]()
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.