Cheesy Veggie Quesadillas
Cheesy Veggie Quesadillas może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ta przystawka ma 457 kalorii, 23G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz paprykę czosnkową, tortille, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Veggie Quesadillas, Veggie Overload Quesadillas, oraz Pieczone Warzywne Quesadillas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 350°.
Wymieszać cukinię, pomidor, oregano i czosnek pieprz w średniej misce.
Umieścić 4 tortille na nieprzetworzonym dużym arkuszu cookie.
Posypać 1/2 szklanki sera równomiernie na każdej z 4 tortillas. Łyżka jednej czwartej mieszanki warzywnej nad serem. Na wierzchu pozostałe tortille.
Piec około 6 minut lub aż gorące i ser topi.
Pokrój każdą quesadillę na 6 do 8 klinów.
Podawać z sosem spaghetti.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 58 dolarów za butelkę.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.