Cheesy Polenta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Cheesy Polentan. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 335 kalorii. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, pietruszkę płaską, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 21 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cheesy Soft Polenta, Kremowa, Serowa Polenta, oraz Serowy Polentan i zapiekanka z szynką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Doprowadzić wodę do wrzenia w dużym, ciężkim garnku.
Dodaj sól. Stopniowo trzepać w mączce kukurydzianej. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować, często mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i mąka kukurydziana jest miękka, 15 do 20 minut.
Dodać ser, mleko, masło i pietruszkę. Mieszaj, aż masło i ser się roztopią. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Przełożyć polentę do miski i podawać.