Cheesy Penne
Cheesy Penne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 799 kalorii. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz masło, cebula, tymianek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Spróbuj Cheesy Penne, Serowe Pieczone Penne, oraz Tandetne Meksykańskie Penne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia na makaron.
Rozgrzać oliwę na średnim ogniu w średnim rondlu i podsmażyć czosnek i cebulę, aż cebula stanie się przezroczysta, uważając, aby ich nie spalić.
Dodać pokruszone pomidory, świeżą pietruszkę, majeranek i tymianek. Utwórz zawiesinę, stopniowo ubijając skrobię kukurydzianą do 1/2 szklanki wody.
Do sosu dodać zawiesinę, aby zagęścić i doprawić, do smaku, solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu, przykryć i dusić około 20 minut, sprawdzając okresowo, aby upewnić się, że sos nie pali się.
Podczas gotowania sosu, gotować penne aż al dente, o 10 protokół.
Odcedzić przez durszlak i odstawić.
SOS wyjąć z ognia i ubić na maśle i twarogu.
Do sosu dodać ugotowany makaron i delikatnie złożyć wraz z pokrojonymi w kostkę pomidorami.
Przełożyć do naczynia i udekorować świeżą natką pietruszki.