Cheesy Mexican Skillet Rice
Cheesy Mexican Skillet Rice może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na 95 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja zawiera 335 kalorii, 14g białka, oraz 12g tłuszczu. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz fasolę, czosnek, papryka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Serowy Meksykańska Zapiekanka Na Patelni, Cheesy Mexican Mushroom Skillet, oraz Meksykańska Patelnia Z Ryżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu. Raz gorące, dodać czosnek i cebulę i saute do miękkości, o 3 protokół. Wymieszać z ryżem i gotować, mieszając, do tostów.
Dodaj koncentrat pomidorowy, chili w proszku, wędzoną paprykę i sól i pieprz do smaku, i mieszać, aż będzie dobrze wymieszane z ryżem.
Dodać bulion z kurczaka i czarną fasolę i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do gotować na wolnym ogniu, przykryć pokrywką i gotować na niskim poziomie, aż ryż będzie miękki i kurczak bulion jest wchłaniany, o 15 protokół. Wyłączyć ogień i niech pary ryżu, pokryte, przez 5 minut.
Zdejmij pokrywkę i napełnij ryż widelcem.
Posypać serem na wierzchu i piec, aż ser się stopi, o 10 protokół.