Cheesy Jalapeño Pull Bread
Cheesy Jalapeño Pull Bread to lacto ovo vegetarian przepis z 8 porcjami. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 606 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 6065 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka zielonej cebuli, ser monterey jack, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Chleb Jalapeño Popper Pull-apart, Cheesy Pull-Apart Bread, oraz Pull-Apart Serowy Chleb Cebulowy.
Instrukcje
Kromka chleba w cross hatch wzór: Rozgrzej piekarnik do 177°. kromka chleba prawie przez całą drogę (nie do końca) w cross hatch wzór, odstęp cal między plasterkami.
W dużej misce umieść rozdrobniony ser. Wrzucić z zieloną cebulą i jalapeños.
Wlać roztopionym masłem i użyć czystych rąk do wrzucenia, aby równomiernie rozprowadzić masło przez ser.
Umieścić chleb na dużym arkuszu folii aluminiowej (wystarczająco duży, aby owinąć chleb) na blasze do pieczenia. Wypchaj każdą szczelinę mieszanką serową.
Owiń folią aluminiową. W tym momencie można zrobić do przodu i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do pieczenia.
Piec w piekarniku 177° przez 15 minut. Następnie wyjmij folię z chleba i gotuj jeszcze 10 minut, aż cały ser się rozpuści.
Umieść na desce lub talerzu do serwowania.