Cheesy Egg Breakfast Tacos
Cheesy Egg breakfast Tacos to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 166 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jeśli masz masło, muszle taco stand ' n, ser Monterey jack i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Śniadanie Tacos z serem-konopie-jajecznica Tofu, Śniadaniowe Babeczki Z Jajkiem, oraz Wegetariańskie Śniadanie Jajko Burritos.
Instrukcje
W średniej misce, ubić jajka i sos do gotowania z trzepaczką, aż dobrze wymieszane.
W 10-calowej patelni nonstick, roztopić masło na średnim ogniu, aż masło zacznie skwierczeć.
Wlać mieszaninę jaj do patelni. Gdy mieszanina zaczyna się układać na dnie i na bokach, delikatnie unieś gotowane porcje za pomocą szpatułki, aby cienka, niegotowana część mogła spłynąć na dno. Unikać ciągłego mieszania. Gotować 3 do 4 minut lub aż jaja są zagęszczone w całym, ale nadal wilgotne.
Tymczasem podgrzej skorupy taco zgodnie z zaleceniami na pudełku. Łyżka około 1/4 szklanki mieszaniny jaj i 2 łyżki sera do każdej skorupki taco. Top z awokado, salsa i kwaśną śmietaną.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.