Cheesy Chile i jajko Piec
Need a danie główne bezglutenowe? Serowy Chile i piec jaj może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 317 kalorii, 16G białka, oraz 22g tłuszczu. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki o ' Briena, Stary el chiles, ser Monterey jack i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Serowy Chleb Chile, Cheesy Chile Strat, oraz Cheesy Chile Chicken Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. w 10-calowej patelni, gotować kiełbasę na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż nie będzie już różowy; odcedzić.
W dużej misce, wymieszać razem kiełbasę, ziemniaki, chiles i 1 szklanka sera. Łyżka do ungreased 13x9-inch (3-quart) szklane naczynie do pieczenia.
W dużej misce, ubić jajka, Bisquick mix, mleko, śmietana i sól widelcem lub trzepaczką do wymieszania.
Wlać mieszaninę ziemniaków.
Piec 35 do 45 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Posypać pokruszonymi frytkami i pozostałym 1 szklanką sera.
Piec około 5 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Marques de Caceres Cava. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Marques de Caceres Cava]()
Marques de Caceres Cava
Blady słomkowy kolor ożywiony drobnymi pęcherzykami. Bukiet owoców cytrusowych z nutami brioche. Uroczy i okrągły w ustach o orzeźwiającej, zbalansowanej strukturze. Żywe wykończenie, które podkreśla jego drobne bąbelki.Orzeźwiający aperitif, ten Cava dobrze komponuje się z rybami i owocami morza, makaronem, ryżem, pikantnymi daniami, kuchnią azjatycką i wszelkiego rodzaju deserami.