Cheesy Catfish Chowder

Cheesy Catfish Chowder
Cheesy Catfish Chowder może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.0 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 309 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cebuli, ser cheddar, sól selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 56%. Cheesy Catfish Chowder, Cheesy Ham Chowder, oraz Cheesy Corn Chowder są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W holenderskim piecu na średnim ogniu, roztopić masło i podsmażyć cebulę do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Wlać bulion z kurczaka i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3
Wymieszać z selerem, marchewką i ziemniakami. Gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
4
W małej misce, ubij razem 1 1/2 szklanki mleka i mąki ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka TortowaMąka Tortowa
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Wymieszać w piekarniku holenderskim.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
6
Pozostałe mleko, sól selerową, sól i pieprz wymieszać w piekarniku holenderskim. Mieszając od czasu do czasu, kontynuuj gotowanie mieszanki około 10 minut, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Koktajlowe Nadziewane PimientoOliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
7
Wymieszać suma do mieszaniny i gotować 5 minut, lub do ryby jest łatwo płatkowane widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SumSum
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
8
Wymieszać z serem Cheddar i gotować kolejne 5 minut, aż się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Magazyn