Cheesy Bacon Burger Bites

Cheesy Bacon Burger Bites
Cheesy Bacon Burger Bites to amerykański przepis, który służy 28. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 92 kalorie. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Jeśli masz mieloną wołowinę, majonez, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Cheesy Bacon Burger Bites, Serowy Bekon Burger Pizza, oraz Serowy Burger bekonowy z pikantnym sosem Chipotle Aiolo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 10-calowej patelni nonstick, gotować boczek na średnim ogniu, obracając często, aż rumiane, ale nie zbyt chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Wyrzucić wszystkie oprócz 1 łyżki kapieli.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
3
Każdy plasterek boczku pokroić na 4 kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
4
Na każdej wykałaczce nitkę 1 połówki pomidora, 1 kawałek boczku i 1 kawałek sałaty; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
5
W dużej misce wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem sera. Złożyć ser. Kształt łyżki stołowe z mieszanki do klopsiki; spłaszczyć lekko przypominać hamburgery.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
W tej samej patelni, kapie boczek ciepła na średnim ogniu. Hamburgery gotować w kapiących 2 do 3 minut z każdej strony lub aż mięso nie jest już różowy. Włóż 1 wykałaczkę do każdego burgera; podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje28
Ocena Zdrowia1
Magazyn