Cheesy Bacon Burger Bites
Cheesy Bacon Burger Bites to amerykański przepis, który służy 28. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 92 kalorie. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Jeśli masz mieloną wołowinę, majonez, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Cheesy Bacon Burger Bites, Serowy Bekon Burger Pizza, oraz Serowy Burger bekonowy z pikantnym sosem Chipotle Aiolo dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-calowej patelni nonstick, gotować boczek na średnim ogniu, obracając często, aż rumiane, ale nie zbyt chrupiące.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Wyrzucić wszystkie oprócz 1 łyżki kapieli.
Każdy plasterek boczku pokroić na 4 kawałki.
Na każdej wykałaczce nitkę 1 połówki pomidora, 1 kawałek boczku i 1 kawałek sałaty; odstawić.
W dużej misce wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem sera. Złożyć ser. Kształt łyżki stołowe z mieszanki do klopsiki; spłaszczyć lekko przypominać hamburgery.
W tej samej patelni, kapie boczek ciepła na średnim ogniu. Hamburgery gotować w kapiących 2 do 3 minut z każdej strony lub aż mięso nie jest już różowy. Włóż 1 wykałaczkę do każdego burgera; podawać natychmiast.