Cheesy Bacon Burger Bites
Przepis Cheesy Bacon Burger Bites może zaspokoić Amerykański głód w przybliżeniu 50 minut. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 92 kalorie, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 28. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, majonez, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Serowy Bekon Burger Pizza, Serowy Burger bekonowy z pikantnym sosem Chipotle Aiolo, oraz Surf N ' Turf Burger (Grillowany Burger z homarem i boczkiem) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-calowej patelni nonstick, gotować boczek na średnim ogniu, obracając często, aż rumiane, ale nie zbyt chrupiące.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Wyrzucić wszystkie oprócz 1 łyżki kapieli.
Każdy plasterek boczku pokroić na 4 kawałki.
Na każdej wykałaczce nitkę 1 połówki pomidora, 1 kawałek boczku i 1 kawałek sałaty; odstawić.
W dużej misce wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem sera. Złożyć ser. Kształt łyżki stołowe z mieszanki do klopsiki; spłaszczyć lekko przypominać hamburgery.
W tej samej patelni, kapie boczek ciepła na średnim ogniu. Hamburgery gotować w kapiących 2 do 3 minut z każdej strony lub aż mięso nie jest już różowy. Włóż 1 wykałaczkę do każdego burgera; podawać natychmiast.