Cheeseburgery Jalapeño z boczkiem i grillowaną cebulą
Cheeseburgery Jalapeño z boczkiem i grillowaną cebulą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na $3.15 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 82g tłuszczu, oraz w sumie 1061 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, mieloną wołowinę, jalapeño chile i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%. Spróbuj Cheeseburgery Jalapeño z boczkiem i grillowaną cebulą, Grillowane cheeseburgery czosnkowe z Mozzarellanem i karmelizowaną cebulą, oraz All-American Grilled BBQ-Bacon Cheeseburgers dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać wszystkie składniki w średniej misce. Doprawić sosem solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Delikatnie wymieszać wszystkie składniki w dużej misce. Formuj mieszaninę na osiem pasztetów o grubości 1/2 do 3/4 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Umieścić na małej blasze do pieczenia. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny i do 1 dnia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
1
Pierwsze 5 składników wymieszać w małym rondlu na średnim ogniu, aż kawa się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia.
3
Ubij na maśle. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Masło
Glazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło). Praca w partiach, jeśli to konieczne, gotować boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry i brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
6
Stojak do grilla natryskowego z nieprzywierającym sprayem. Bułki tosty na złoty kolor, około 2 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tosty
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
7
Przenieść bułki, pokroić bokiem do góry, na talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
8
Sałatę umieścić na każdym dnie bułki. Grill burgers 5 minut, fastrygowanie z glazury. Turn hamburgery, baste z glazurą, i grill aż gotowane do pożądanej doneness, o 5 minut dłużej dla średnich. Naciśnij ser na szczycie każdego hamburgera i pozwól serowi się stopić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata
Ser
Glazura
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
9
Umieścić trochę sosu, następnie 1 burger na każdym dnie bułki. Top każdy z 2 plastry boczku i pożądane dodatkowe polewy. Okładka z góry kok.