Cheeseburger Z Bekonem
Cheeseburger z bekonem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $4.1 za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 50g białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 963 kalorie. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, pomidor, ogórki kiszone i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Cheeseburger Z Bekonem, Ciasto Z Bekonem Cheeseburger, oraz Cheeseburger Z Bekonem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 93°, ułóż stojak na środku i umieść blachę do pieczenia na stojaku.Mięso podzielić na 4 równe porcje. Kształt każdej części do nawet 1/2-calowy gruby patty, który jest o 1 cal szersza średnica niż bułki hamburger. Za pomocą kciuka wykonaj płytkie wcięcie o szerokości 1-1 / 2 cala w środku każdego patty.
Boczek ułożyć na dużej patelni. Gotować na średnim ogniu, obracając raz, aż rumiane i chrupiące, o 10 protokół. (W zależności od rozmiaru patelni może być to konieczne w 2 partiach.)
Przełożyć boczek na wyłożony papierowym ręcznikiem talerz i odstawić na bok.
Z patelni wyjąć około połowy tłuszczu z boczku i odstawić na bok.Doprawić obficie hamburgery po obu stronach, tak aby można było zobaczyć cienką warstwę soli i pieprzu.Odstawić patelnię na średni ogień, umieścić 2 paszteciki w zagłębieniu patelni-bok do góry, i niech gotować bez przeszkód w tłuszczu boczku, aż rumiane na dole (nie naciskać na nich), o 4 protokół. Odwróć paszteciki nad, umieścić 2 plastry sera na każdym, i kontynuować gotowanie, aż paszteciki są tylko lekko różowy w centrum dla średnich i ser topi się, o 4 protokół więcej.
Przenieść do blachy do pieczenia w piekarniku, aby utrzymać ciepło. Wytrzyj patelnię papierowymi ręcznikami, dodaj zarezerwowany tłuszcz z boczku i ugotuj pozostałe 2 paszteciki.Gdy wszystkie hamburgery są gotowe, umieścić patty na każdym dole kok, top z 4 kawałków boczku, udekorować według uznania, i przykryć kok góry.