Cheeseburger" San Francisco " Bacon Guacamole
Przepis "San Francisco" bekon Guacamole Cheeseburger może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 20 minut. Ten przepis służy 4. Na 3,76 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1040 kalorii, 51g białka, oraz 59G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz liście sałaty baby oak leaf, ser fontina, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Guacamole Bacon Cheeseburger, Guacamole Cilantro Lime Cheeseburger, oraz Dżem z boczku i Guacamole Quesadilla z jajkiem sadzonym z dżemem z boczku Vinaigrette mżawka.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu.
Dodaj plastry boczku na zimnej patelni żeliwnej. Włączyć ogień do średniej i gotować je, aż chrupiące. Około 5-7 minut.
Przenieś na papierowy ręcznik wyłożony płytą. Odstawić.Podziel mieloną wołowinę na 4 równe części.
Zwiń każdą część w kulkę, a następnie delikatnie naciśnij na paszteciki w kształcie dopasowanym do kromek chleba na zakwasie.
Każdy patty posypać solą i pieprzem.Hamburgery gotować na średnim ogniu. Około 2 do 3 minut na stronę dla średnio rzadkich. W ostatniej chwili umieść plasterki sera na wierzchu i kontynuuj gotowanie, aż ser lekko się rozpuści. Przenieś hamburgery na talerz, aby odpocząć. Lekko grillować plastry zakwasu z obu stron. Wystarczy, aby dostać toasty grill marks.To złóż hamburgery, umieść przed sobą 4 kawałki tostów na zakwasie. Podziel kawałki sałaty z liści dębu równomiernie w równej warstwie na każdym plasterku. Top to z dollop guacamole, jeden lub dwa heirloom plastry pomidora, burger, trzy lub cztery pierścienie czerwonej cebuli i dwa plastry boczku. Wierzch z pozostałym chlebem na zakwasie.
Hamburgery pokroić na pół i podawać na ciepło.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Guacamole działa bardzo dobrze z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.