Cheeseburger" San Francisco " Bacon Guacamole

Cheeseburger
Przepis "San Francisco" bekon Guacamole Cheeseburger może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 20 minut. Ten przepis służy 4. Na 3,76 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1040 kalorii, 51g białka, oraz 59G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz liście sałaty baby oak leaf, ser fontina, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Guacamole Bacon Cheeseburger, Guacamole Cilantro Lime Cheeseburger, oraz Dżem z boczku i Guacamole Quesadilla z jajkiem sadzonym z dżemem z boczku Vinaigrette mżawka.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Dodaj plastry boczku na zimnej patelni żeliwnej. Włączyć ogień do średniej i gotować je, aż chrupiące. Około 5-7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Przenieś na papierowy ręcznik wyłożony płytą. Odstawić.Podziel mieloną wołowinę na 4 równe części.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
4
Zwiń każdą część w kulkę, a następnie delikatnie naciśnij na paszteciki w kształcie dopasowanym do kromek chleba na zakwasie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Na ZakwasieChleb Na Zakwasie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Każdy patty posypać solą i pieprzem.Hamburgery gotować na średnim ogniu. Około 2 do 3 minut na stronę dla średnio rzadkich. W ostatniej chwili umieść plasterki sera na wierzchu i kontynuuj gotowanie, aż ser lekko się rozpuści. Przenieś hamburgery na talerz, aby odpocząć. Lekko grillować plastry zakwasu z obu stron. Wystarczy, aby dostać toasty grill marks.To złóż hamburgery, umieść przed sobą 4 kawałki tostów na zakwasie. Podziel kawałki sałaty z liści dębu równomiernie w równej warstwie na każdym plasterku. Top to z dollop guacamole, jeden lub dwa heirloom plastry pomidora, burger, trzy lub cztery pierścienie czerwonej cebuli i dwa plastry boczku. Wierzch z pozostałym chlebem na zakwasie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Heirloom TomatoHeirloom Tomato
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Chleb Na ZakwasieChleb Na Zakwasie
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Hamburgery pokroić na pół i podawać na ciepło.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn