Cheddar-Zapiekanka Z Zielonej Fasoli
Cheddar-Pekan zapiekanka z zielonej fasoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jeśli masz SOS maślany, japońską bułkę tartą, pekany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać bułkę tartą można śledzić to danie główne z Strudel Jabłkowy jako deser. Jest to tanie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj zapiekanka z zielonej fasoli cheddar, Podwójna Zapiekanka Z Zielonej Fasoli Cheddar, oraz Zapiekanka Z Zielonej Fasoli Z Żurawiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć Maślanka biały sos, papryka, i 1/2 szklanki sera w dużej misce; dodać fasolkę szparagową, podrzucając delikatnie połączyć.
Umieścić w lekko nasmarowanym 13-x 9-calowym lub 3-qt. naczynie do pieczenia.
Połączyć Francuskie smażone cebule, Japońska bułka tarta, posiekane pekan, i pozostałe 1/2 szklanki sera, i posypać mieszaniną fasoli.
Piec w 350 przez 25 do 30 minut lub aż złoty kolor i bąbelki.
Prosta zapiekanka z pekanu i zielonej fasoli: Pomiń rozdrobniony ostry ser Cheddar. Rozgrzej piekarnik do 35
Umieść francuską smażoną cebulę, japońską bułkę tartą i posiekane orzechy pekan w równej warstwie na 15-x 10-calowej patelni z galaretką.
Piec 8 do 10 minut lub do tosty, mieszając po 5 minut. Przygotuj biały sos maślany i proste blanszowane fasolki szparagowej zgodnie z zaleceniami. (Nie zanurzaj fasoli w lodowatej wodzie.) Delikatnie wrzucić fasolkę szparagową i pieczoną czerwoną paprykę, i łyżką na półmisek. Na wierzch polać białym sosem maślanym i posypać prażoną mieszanką orzechów pekan. Przyrządza od 6 do 8 porcji; Przygotowanie: 10 min.,