Cheddar-Zapiekanka Z Puree Ziemniaczanego
Cheddar-puree ziemniaczane zapiekanka jest bezglutenowe przystawka. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 7G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Mieszanka ostrego sera cheddar, masło, krem knudsen i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Cheddar i tłuczone ziemniaki Gratin, Puree ziemniaczane i białe ciasta Cheddar, oraz Dziękczynienie śniadanie Hash z Cheddar puree placki ziemniaczane.
Instrukcje
Ziemniaki ugotować we wrzącej wodzie w dużym rondlu 20 min. lub do przetargu; drenaż. Wróć do pan.
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Dodać masło i śmietanę do ziemniaków; zacieru, aż będzie gładka. Łyżka do połowy W 1-1/2-qt. zapiekanka rozpylona sprayem do gotowania; przykryć warstwami sera, pozostałą mieszaniną ziemniaków i boczkiem.
Piec 30 do 35 min. lub aż do przegrzania.