Cheddar warstwowy z grillowaną cebulą

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Cheddar warstw z grillowaną cebulą. Ten wegetariański przepis służy 1 i kosztuje 6,34 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1993 kalorie, 103g białka, oraz 99g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka chleba żytniego, pomidorów, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Południowo-zachodnia Turcja-hamburgery Cheddar z grillowaną cebulą, Kasza Z Grillowaną Kukurydzą, Cebulą, Papryką I Serem Cheddar, oraz Pieczone Fondue Cheddar z grillowanymi pomidorami, boczkiem i cebulą.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 149°. Spray kwadratowe naczynie do pieczenia, 8x8x2 cale, z natryskiem do gotowania.
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni nonstick na średnim ogniu. Cebulę gotować w oleju 6 do 8 minut, często mieszając, aż złoty kolor będzie brązowy; zdjąć z ognia.
Przyciąć skórki z chleba.
Rozprowadzić musztardę na 1 stronie każdej kromki chleba. Ułóż 4 plastry, musztarda po bokach, w naczyniu do pieczenia.
Warstwa 1 szklanka sera, pomidora i cebuli na chlebie.
Pozostały chleb ułożyć, musztardę boki w dół, na cebuli. Ubić mleko i jajka, aż dobrze wymieszane.
Wylać równomiernie na chleb.
Piec odkryte około 1 godziny lub do środka jest ustawiony i chleb jest złoty brąz.
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera.
Odstawić na 10 minut przed cięciem.