Cheddar Scallion Drop Biscuits

Cheddar Scallion Drop Biscuits
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Cheddar Scallion Drop herbatniki spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 209 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 31 centów za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać szalotki, cukier, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ser Pleśniowy Scallion Drop Biscuits, Cheddar Scallion Biscuits (i jak zrobić ciastka puszyste), oraz Cheddar-Scallion Biscuits dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
25 Drobno Pokruszonych Pierniczków NABISCO® Ginger Snaps (około 1-1/2 Szklanki)25 Drobno Pokruszonych Pierniczków NABISCO® Ginger Snaps (około 1-1/2 Szklanki)
2
Mąkę, proszek do pieczenia, cukier, sodę oczyszczoną i sól ubić w misce, a następnie opuszkami palców zmiksować na maśle, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek. Wymieszać Cheddar i szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(uniwersalne Zastosowanie Również)(uniwersalne Zastosowanie Również)
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Posiekana Pieczona Czerwona Papryka Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, OdsączonePosiekana Pieczona Czerwona Papryka Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone
Orzechy Pekan Planters®Orzechy Pekan Planters®
1/2 Do 3/4 Szklanki Mąki Pełnoziarnistej1/2 Do 3/4 Szklanki Mąki Pełnoziarnistej
Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)
2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W PlasterkiOpakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W Plasterki
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
3
Dodaj maślankę i mieszaj, aż się połączysz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
4
Upuść ciasto w 12 równych kopców o 2 cali od siebie na masle dużym blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
2 Kulki Dobrej Jakości Mozzarelli O Wadze 4 Uncji, Porwane Na Kawałki2 Kulki Dobrej Jakości Mozzarelli O Wadze 4 Uncji, Porwane Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Karton Sosu żurawinowo-pomarańczowegoKarton Sosu żurawinowo-pomarańczowego
5
Piec w środku piekarnika, aż złoty, 18 do 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
25 Drobno Pokruszonych Pierniczków NABISCO® Ginger Snaps (około 1-1/2 Szklanki)25 Drobno Pokruszonych Pierniczków NABISCO® Ginger Snaps (około 1-1/2 Szklanki)
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn