Cheddar Rice Fritters
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Cheddar Rice Fritters. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 372 kalorie. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, szalotki, grubo ostry cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kalafior Placki Cheddar, Kalafiorowe Placki Cheddar (Naleśniki), oraz Boczek Cheddar Kalafior Placki.
Instrukcje
Doprowadzić wodę i mleko do pełnego wrzenia w 2-do 2 1/2-quart ciężki rondel. Wymieszać ryż, następnie przykryć szczelną pokrywką i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Gotować ryż, niezakłócony, aż płyn zostanie wchłonięty i ryż będzie miękki, około 15 minut.
Zdjąć z ognia i odstawić, pokryte, 5 minut. Ryż puch widelcem, następnie przenieść do dużej miski i wymieszać z serem, masło, szalotki, 3/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu, aż ser się stopi. Ostudzić, mieszając od czasu do czasu, 15 minut, następnie mieszać w jajkach, aż dobrze połączone. Wymieszać razem bułkę tartą i pozostałe 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w innej dużej misce.
Pracując w małych partiach, upuść zaokrąglone łyżki stołowepełna mieszanki ryżu na bułkę tartą, zwijając, aby pokryć i strącając nadmiar, a następnie przenieść na tacę.
Podgrzać 1 1/2 cala oleju w ciężkim garnku 4-quart na umiarkowanie wysokim ogniu, aż zarejestruje 185° na termometrze, a następnie smażyć placki w 4 partiach, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, około 3 minut na partię.
Przełożyć łyżką szczelinową Na Ręczniki papierowe do osuszenia. Powrót oleju do 365°f między partiami.
* Mieszankę ryżu i sera można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, odsłonić, aż do całkowitego ostygnięcia, a następnie przykryć.* Placki można smażyć 4 godziny wcześniej i schłodzić, odsłonić, aż do całkowitego ostygnięcia, a następnie przykryć. Podgrzać 1 cal od siebie w dużej płytkiej patelni do pieczenia, Odkryte, w piekarniku 163° do gorąca, 15 do 20 protokół.