Cheddar Quiche
Quiche Cheddar może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 316 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka boczku, mielonego pieprzu, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć odparowane mleko, możesz podążać za tym daniem głównym z Koktajl Mleczny Z Awokado jako deser. Jest to niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Podobne przepisy to Cheddar Quiche, Brokuły i Cheddar Quiche, oraz Cheddar Kalafior Quiche.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Lekko nasmaruj 9-calową patelnię.
W średniej misce wymieszać mieszankę do pieczenia, 1/4 łyżeczki soli i pieprzu. Stopniowo mieszać w mleku do zwilżenia. Ugniatamy kilka razy na obsypanej mąką desce.
Rozwałkuj ciasto na 12-calowe koło i wciśnij do nasmarowanej patelni. Krawędzie krotnie i flet.
Umieść boczek i cebulę na dużej, głębokiej patelni na średnim ogniu, i gotować, aż bekon będzie równomiernie brązowy.
Odcedzić i pokruszyć boczek.
Posypać boczek, cebula, i ser Cheddar na patelni ciasto.
W średniej misce ubij jajka z 1 łyżeczką soli i ostrym sosem pieprzowym, następnie powoli mieszaj z gorącym odparowanym mlekiem.
Piec 5 minut w nagrzanym piekarniku, a następnie zmniejszyć ogień do 350 stopni F (175 stopni C). Kontynuuj pieczenie 25 minut, lub aż środek jest prawie ustawiony. Nie piecz nad-quiche ustawi się, gdy ostygnie.