Cheddar Quiche

Cheddar Quiche
Quiche Cheddar może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 316 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka boczku, mielonego pieprzu, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć odparowane mleko, możesz podążać za tym daniem głównym z Koktajl Mleczny Z Awokado jako deser. Jest to niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Podobne przepisy to Cheddar Quiche, Brokuły i Cheddar Quiche, oraz Cheddar Kalafior Quiche.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Lekko nasmaruj 9-calową patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce wymieszać mieszankę do pieczenia, 1/4 łyżeczki soli i pieprzu. Stopniowo mieszać w mleku do zwilżenia. Ugniatamy kilka razy na obsypanej mąką desce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
PieprzPieprz
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Rozwałkuj ciasto na 12-calowe koło i wciśnij do nasmarowanej patelni. Krawędzie krotnie i flet.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
4
Umieść boczek i cebulę na dużej, głębokiej patelni na średnim ogniu, i gotować, aż bekon będzie równomiernie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Odcedzić i pokruszyć boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
6
Posypać boczek, cebula, i ser Cheddar na patelni ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
BoczekBoczek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
7
W średniej misce ubij jajka z 1 łyżeczką soli i ostrym sosem pieprzowym, następnie powoli mieszaj z gorącym odparowanym mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry SosOstry Sos
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Wlać do skorupki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
9
Piec 5 minut w nagrzanym piekarniku, a następnie zmniejszyć ogień do 350 stopni F (175 stopni C). Kontynuuj pieczenie 25 minut, lub aż środek jest prawie ustawiony. Nie piecz nad-quiche ustawi się, gdy ostygnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i biały Burgundy to świetny wybór dla Francuzów. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Kolor jest atrakcyjnym ciemnym rubinem, odzwierciedlającym staranny proces selekcji winogron. Nos i profil smakowy ciemnych owoców, śliwek i nut cedrowych są ładnie zrównoważone z kwasowością i strukturą taniny na podniebieniu. Eleganckie wino z mocą i finezją. Wytrawne i orzeźwiające wykończenie dopełnia wino.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn