Cheddar Koperek Ptysie

Cheddar Koperek Ptysie
Cheddar koperek Chrupki może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 37 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten wegetariański przepis podaje 60 i kosztuje 7 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Udaj się do sklepu i odebrać masło, do 5 jajek, mąki i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 8%. Spróbuj Cheddar Koperek Ptysie, Mini ptysie z łososia i koperku, oraz Cheddar Puffs dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Doprowadzić wodę do wrzenia z masłem i solą w 3-quart ciężki rondel na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do umiarkowanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodać mąkę na raz i gotować, energicznie mieszając drewnianą łyżką, aż mieszanina odciągnie się od strony patelni, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
PatelniaPatelnia
4
Wyjąć z ognia i lekko ostudzić, około 3 minut, następnie dodać 4 jajka po 1 na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu(ciasto wydaje się oddzielać, ale stanie się gładkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
5
Mieszanka powinna być błyszcząca i wystarczająco sztywna, aby utrzymać miękkie szczyty i miękko opadać z łyżki. Jeśli ciasto jest zbyt sztywne, ubij pozostałe jajko w małej misce i dodaj do ciasta 1 łyżeczkę na raz, ubijając, a następnie testując ciasto, aż osiągnie odpowiednią konsystencję. Wymieszać z serem i koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
KoperKoper
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem lub lekko masłem arkuszy. Napełnij worek z ciasta z ciasta i rury 15 (1-cal średnicy) kopce (lub łyżka poziom łyżki) 1 cal od siebie na każdym arkuszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Kopce BarKopce Bar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
7
Piec w górnej i dolnej części piekarnika, przełączanie pozycji arkuszy w połowie pieczenia, aż dmuchane, złoty, i chrupiące, o 30 minut w sumie. Zrób więcej puffów w ten sam sposób.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Podawać na ciepło.
1
* Pufy można wykonać 2 dni wcześniej i całkowicie schłodzić, a następnie schłodzić w szczelnych plastikowych torebkach lub zamrozić 1 tydzień. Podgrzać, odkryte, na blachach do pieczenia w nagrzanym piekarniku 177° 10 minut ifchilled lub 15 minut if frozen.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Torby ZiplocTorby Ziploc
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Magazyn