Cheddar i pieczone ciastka czosnkowe
Cheddar i pieczone herbatniki czosnkowe mogą być tylko lacto ovo vegetarian przepis, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 5G tłuszczu i w sumie 127 kalorii. Za 21 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Mieszanka mieszanki do pieczenia, przyprawionego bulionu z kurczaka, sera cheddar i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Herbatniki Czosnkowe Cheddar, Herbatniki Czosnkowe Cheddar, oraz Herbatniki Czosnkowe Cheddar.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Wymieszaj mieszankę do pieczenia, ser i bulion, aby utworzyć miękkie ciasto. Upuść łyżkami na nie natłuszczone blachy do pieczenia, robiąc 2
Piecz przez 10 minut lub na złoty kolor.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco
Ciasteczka można łączyć z kremową Sherry, Maderą i Prosecco. Sweet bubbly Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciasteczek, słodka kremowa sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do Ciasteczek z orzechami. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "