Cheddar-i-cebula rozbite hamburgery

Cheddar-i-cebula rozbite hamburgery
Przepis Cheddar-i-cebula rozbite hamburgery może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 30 minut. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 107 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 30. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ostry ser cheddar, mielony chuck wołowy, bułki ziemniaczane i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Burgery z cebulą i cheddarem, Hamburgery Cheddar z dżemem z czerwonej cebuli, oraz Boczek Cheddar Francuski Cebula Hamburgery dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej żeliwną patelnię, aż będzie bardzo gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Ułóż plastry ogórków na dolnych bułkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3
Bez przepracowania mięsa, luźno uformuj go w 4 kulki i połóż na patelni. Gotować klopsiki na umiarkowanie wysokim ogniu przez 30 sekund. Używając solidnej dużej szpatułki, spłaszcz każdą kulkę na 5-calowy Okrągły patty. Doprawić paszteciki solą i pieprzem i gotować przez 2 minuty, aż do dobrze usmażonego. Naciśnij garść pokrojonej cebuli na każdym patty. Za pomocą szpatułki, ostrożnie flip każdy burger więc cebula są na dole. Top z serem i gotować przez 2 protokół. Przykryć patelnią i gotować tylko do rozpuszczenia sera, 1 minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
4
Hamburgery z cebulą przełożyć na bułki i posypać pyłem umami. Top z bułki i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn