Cheddar, dżem figowy i rozmaryn kandyzowane Pecan Panini
Cheddar, dżem figowy i rozmaryn kandyzowane Pecan Panini jest Wegetariańskie danie główne. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 815 kalorii, 21g białka, oraz 62 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 531 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś dżem figowy, ostry ser cheddar, mielony pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pekan można śledzić to danie główne z Tort Bourbon z orzechami pekan: klasyk południa jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Konfitura figowa z pieczonym czosnkiem, Prosciutto, ser pleśniowy i kandyzowane Pecan Panini, oraz Ostre babeczki Cheddar z kandyzowaną polewą orzechową i lukrem z miodowego sera pleśniowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik lub Toster do 149°. Wyłóż blachę do pieczenia folią i spryskaj folię nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Umieść cukier, rozmaryn, sól i cayenne w plastikowej torbie na zamek błyskawiczny. Uszczelnij torbę i dobrze wstrząśnij, aby ją połączyć all.In w średniej wielkości misce ubij białko i wodę, aż mieszanina będzie lekko spieniona.
Dodaj pekan i wrzucić do herbu je dobrze. Za pomocą łyżki z rowkiem przenieś orzechy pekan do worka z mieszaniną cukru. Uszczelnij torebkę i dobrze wstrząśnij, aby pokryć wszystkie orzechy pekan.
Przekładamy powlekane orzechy pekan na blachę do pieczenia i pieczemy przez 30 minut, mieszając widelcem po około 15 minutach. Odstawić do ostygnięcia.
Masło rozprowadzić na dwóch kromkach chleba do smaku Na Zewnątrz kanapki. Odwróć jeden plasterek i na drugą stronę z serem i kandyzowanymi orzechami pekan. Odwróć drugą kromkę chleba i rozłóż 1 łyżkę dżemu figowego z drugiej strony.
Umieść go, z masłem do góry, na kanapce, aby go zamknąć.Grilluj dwa panini na raz, z zamkniętą pokrywką, aż ser się stopi i chleb zostanie upieczony, 4 do 5 minut.