Cheddar, czerwona cebula i herbatniki z szałwii
Cheddar, czerwona cebula i herbatniki z szałwii mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka proszku do pieczenia, cebula, szałwia, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Herbatniki Cheddar i szałwia, Cheddar Sage Biscuits, oraz Biszkopty z maślanki szałwiowej z kiełbasą i cheddarem.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać w dużej misce.
Pokroić na maśle blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominała grubą potrawę. Wymieszać z serem, cebulą i szałwią.
Dodać mleko do mieszanki mąki; mieszać tylko do wilgotnego.
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię; zagnieść lekko 4 do 5 razy. Pat lub roll ciasta do 1-cal grubości; cut z 2 1/2-cala biszkopt cutter.
Umieścić herbatniki 2 cale od siebie na blasze pokrytej sprayem do gotowania. Wierzchy herbatników pokryć sprayem do gotowania.
Piec w 425 przez 15 minut lub do lekko rumiane.