Cheddar Cukinia Kliny
Need a wegetariańska przystawka? Cheddar cukinia Kliny może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 350 kalorii, 12g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, biszkopt / pieczenia mix, ser cheddar, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kliny Ziemniaczane Cheddar, Dojrzały Cheddar z klinami jabłkowymi i redukcją cydru, oraz Żurawinowe Kliny Cukinii.
Instrukcje
Na dużej patelni, podsmażyć cebulę na maśle do miękkości. W dużej misce połącz mieszankę herbatników, pietruszkę, Bazyl, tymianek i mieszankę cebuli. Wymieszać jajka i mleko tylko do połączenia. Złożyć cukinię, ser i migdały.
Przenieś do nasmarowanego 9-calowego. okrągła patelnia do pieczenia.
Piec w temperaturze 400° przez 25-30 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 1 minutę przed cięciem na kliny.
Wyjmij do stojaka z drutu, aby ostygnąć.