Cheddar Crescents
Cheddar Crescents jest FODMAP przyjazny i wegetariański przepis z 20 porcjami. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 97 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, ciepłą wodę, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Ham & Cheddar Crescents, Cheddar Karczoch Crescents (Pampered Chef), oraz Nakrętki.
Instrukcje
Wymieszać razem drożdże i 1/2 szklanki ciepłej wody w dużej misce; odstawić 5 protokół. Wymieszaj mieszankę do pieczenia, ser i jajko, mieszając, aż powstanie miękkie ciasto. Obrócić na dobrze obsypaną mąką powierzchnię i zagnieść 20 razy.
Umieść w misce pokrytej sprayem do gotowania, obracając się do góry tłuszczu. Przykryć; odstawić na 20 minut.
Ciasto podzielić na 4 równe porcje.
Rozwałkować 1 porcję ciasta na raz w 8-calowe koło na lekko posypanej mąką powierzchni.
Przetnij okrąg na 8 klinów; zwiń kliny, zaczynając od szerokiego końca, tworząc kształt półksiężyca.
Umieść punkt bok w dół na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia. Powtórz procedurę z pozostałym ciastem.
Piec w 350 przez 10 do 12 minut lub do złotego koloru.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy Bisquick do uniwersalnej mieszanki do pieczenia.