Cheddar-Bułeczki Marmite
Przepis Cheddar-bułeczki Marmite jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym Wegetariańskie opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Na 35 centów za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 18. Jedna porcja zawiera 272 kalorie, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, mąkę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 35 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bułeczki z serem i Marmitem, Bułeczki z szynką i cheddarem, oraz Bułeczki Cheddar dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej do 400 [°]. W dużej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i starty ser cheddar. Za pomocą palców lub noża do ciast włącz masło do mąki, aż mieszanina przypomina mokry piasek lub mączkę kukurydzianą.
W osobnej misce ubij razem 4 jajka, mleko i Marmite (może to potrwać trochę ubijania, aby Marmite włączyć) wlać mokre składniki na suche składniki i wymieszać łopatką, aż ciasto tworzy. Obróć ciasto na posypaną mąką powierzchnię roboczą i za pomocą 2-calowego noża do kół lub małego kubka formuj 18 małych rund.
Umieść rundy na pergaminowej blasze do pieczenia. Ubić Pozostałe jajko i umyć każdą bułeczkę.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż bułeczki będą brązowe, około 20 minut.