Cheddar, boczek i świeże ciastka ze szczypiorkiem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Cheddar, boczek, i świeże herbatniki szczypiorek spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 232 kalorie. Ten przepis służy 12. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz szczypiorek, masło, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bekon, Cheddar i herbatniki ze szczypiorkiem, Cheddar, bekon i herbatniki ze szczypiorkiem, oraz Cheddar Chive Biscuits dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak tuż nad środkiem piekarnika andpreheat do 218°. Linia ciężki duży arkusz do pieczenia z pergaminem. Gotować baconin heavy duża patelnia na średnim ogrzanietil chrupiące i brązowe.
Przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby osuszyć, a następnie grubo posiekać.
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia, bakingsoda i sól w procesorze; blend 5seconds.
Dodać kostki masła. Blend untilcoarse formy posiłku, około 30 sekund.
Przenieść mieszaninę mąki do dużej miski.
Dodaj ser cheddar, świeży szczypiorek, andchopped boczek; wrzucić do blend. Stopniowo dodawać maślankę, mieszając, aby nawilżyć równomiernie (ciasto będzie lepkie).
Za pomocą lekko posypanych mąką rąk, upuść 1/2 szklanki ciasta na każde ciastko, aby przygotować blachę do pieczenia, rozstaw battermounds około 2 cali od siebie.
Piec herbatniki do złotego i testerwłożony do środka wychodzi czysty, 18 do 20 minut.
Biszkopty posmarować lekko masłem.
Servebiscuits ciepłe lub w temperaturze pokojowej zhoney, w razie potrzeby.
W porcji: (analiza nie zawiera miodu.) 308,2 kcal kalorii, 33,7% kalorii z tłuszczu,