Cheddar, boczek i jabłko z musztardą na wiejskim chlebie pszennym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Cheddar, bekon i jabłko z musztardą na wiejskim chlebie pszennym. Jedna porcja zawiera 363 kalorie, 14g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.15 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz masło, bardzo gruby bekon, jabłko granny smith i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka z endywii, jabłek i wiejskiego cheddaru z szynką wiejską i sosem do piwa pszennego, Kremowa zupa z jabłek i korzenia selera z grillowanym cheddarem, boczkiem i jabłkową musztardą miodową, oraz Budyń chlebowy z jabłkiem, boczkiem i cheddarem.
Instrukcje
Każdą kromkę chleba rozprowadzić równomiernie z musztardą. Ułóż połowę sera i wszystkie plastry boczku i jabłka na 2 kromkach chleba. Na wierzchu pozostały plastry sera i chleba i delikatnie docisnąć.
Roztopić masło w dużej żeliwnej lub nieprzywierającej patelni na średnim ogniu.
Dodaj kanapki na patelni, i gotować, naciskając z tyłu łopatki, 3 do 5 minut z każdej strony lub aż ser topi się i chleb jest złoty brąz.