Cheddar & Onion Beef Sliders
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre,więc wypróbuj suwaki Cheddar & Onion Beef. Ten wegetariański przepis serwuje 8 i kosztuje 60 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 8G tłuszczu i w sumie 114 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś masło, cebulę, bułki obiadowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Cheddar Boczek Cebula Sliders, Łatwe suwaki z wołowiną i serem Cheddar, oraz Certyfikowane suwaki z serem pleśniowym i cebulą Angus na letnie Grillowanie dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na dużej patelni rozgrzej masło na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i 1/4 łyżeczki przyprawy do steków; gotuj i mieszaj 6-8 minut lub do zmiękczenia cebuli. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego; gotuj 40-45 minut lub do głębokiego złotego koloru, od czasu do czasu mieszając. Dodaj wino. Doprowadzić do wrzenia; gotować 10-12 minut lub do momentu, gdy płyn prawie odparuje.
W misce wymieszaj wołowinę i pozostałą przyprawę do steków, lekko, ale dokładnie mieszając. Uformuj osiem 1/2 cala.- grube placki.
Na dużej patelni nieprzywierającej gotuj hamburgery na średnim ogniu 3-4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy termometr wskaże 160°; posyp serem podczas ostatnich 1-2 minut gotowania.
Podawać na bułkach; na wierzch z cebulą.