Chała, dziki grzyb i farsz ziołowy to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 130 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. 33 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i zbierz grzyby, sól, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chleb chała - farsz grzybowy z dzikim ryżem i rodzynkami, To, Co Nazywamy Farszem: Chała, Pieczarki I Seler, oraz Farsz Z Dzikich Grzybów dla podobnych receptur.