Chayotes Rellenos
Chayotes Rellenos może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 49 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, ser Monterey jack, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Chajoty Kremowe (Merlitons), Gotowane Chayotes z sosem czekoladowym, oraz Wieprzowina w zielonym Krecie z ziemniakami, Chayotes i fasolką szparagową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś 2 ćwiartki osolonej wody do zagotowania w dużym rondlu.
Dodaj chayotes; gotować 4 protokół lub do crisp-tender. (Nie przegotować.)
Odcedzić chayotes; pat suche. Każdy z 8 plastrów chayote przykryć 1 plasterkiem sera; posypać żądaną ilością pokruszonej czerwonej papryki. Na wierzchu pozostałe plastry chayote. Odstawić.
Ubij białka w małej misce z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty.
Dodaj 1 żółtka i 2 łyżeczki. mąki; ubijać na małej prędkości, aż do wymieszania. Wyrzucić pozostałe 3 żółtka lub zarezerwować do innego użycia. Chayotes zanurzyć w pozostałej mące, obracając równomiernie obie strony. Pat plastry delikatnie usunąć nadmiar mąki, a następnie zanurzyć w mieszaninie białka jaja.
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu. Ostrożnie dodawać chayotes, 1 na raz, do gorącego oleju; gotować 1 minutę z każdej strony lub do złotego koloru z obu stron.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.