Charles Phan ' s Black Bean-szkliwione żeberka wieprzowe

Charles Phan ' s Black Bean-szkliwione żeberka wieprzowe
Charles Phan ' s Black Bean-Glazed Pork Spareribs is a bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 722 kalorie, 40g białka, oraz 59G tłuszczu każdy. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 47 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Udaj się do sklepu i odebrać wino ryżowe, mięsiste żeberka wieprzowe, czosnek i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Charles Phan na parze mielonej wieprzowiny z solonej ryby przepis, Sos rybny o Smaku Charlesa Phana, oraz Gulasz wołowy z trawą cytrynową Charlesa Phana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj dużą łaźnię z lodem. Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Pracując w małych partiach, dodaj żeberka do wrzącej wody i blanszuj przez 1 minutę, umożliwiając wodzie powrót do wrzenia między partiami. Ponieważ każda partia jest gotowa, za pomocą łyżki szczelinowej lub pająka, przenieś żebra do łaźni lodowej, aby zatrzymać gotowanie. Gdy ostygnie, zgarnij je do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodaj więcej lodu do kąpieli lodowej w razie potrzeby, aby utrzymać ją w lodowatości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
3
Na małej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać czarną fasolę i czosnek i gotować, mieszając, przez około 30 sekund, aż pachną
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Kurczaka (ok. 6 Mrożonych Polędwiczek)2 Szklanki Kurczaka (ok. 6 Mrożonych Polędwiczek)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
5
Przenieść do małej miski, dodać sos sojowy, wino, imbir, sól, skrobia kukurydziana, cukier, czarny pieprz, i płatki czerwonej papryki i wymieszać dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Wlać mieszaninę czarnej fasoli na żebra i wrzucić dobrze płaszcz równomiernie. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej na 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
7
Wlać wodę do woka lub garnka i ustawić parowiec w woku lub na krawędzi garnka. Upewnij się, że woda nie dotyka dna parowca. Doprowadzić wodę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
8
Tymczasem umieść żebra w dużej oprawie, która zmieści się w koszu parowca (szklana płyta ciasta działa dobrze). Gdy woda się zagotuje, umieść płytkę w koszu na parowiec, przykryj i gotuj na parze przez 25 do 30 minut, aż żeberka zostaną ugotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
9
Gdy żeberka są gotowe, ostrożnie wyjmij płytkę z parownika i podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn