Charles Phan ' s Black Bean-szkliwione żeberka wieprzowe
Charles Phan ' s Black Bean-Glazed Pork Spareribs is a bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 722 kalorie, 40g białka, oraz 59G tłuszczu każdy. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 47 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Udaj się do sklepu i odebrać wino ryżowe, mięsiste żeberka wieprzowe, czosnek i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Charles Phan na parze mielonej wieprzowiny z solonej ryby przepis, Sos rybny o Smaku Charlesa Phana, oraz Gulasz wołowy z trawą cytrynową Charlesa Phana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj dużą łaźnię z lodem. Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Pracując w małych partiach, dodaj żeberka do wrzącej wody i blanszuj przez 1 minutę, umożliwiając wodzie powrót do wrzenia między partiami. Ponieważ każda partia jest gotowa, za pomocą łyżki szczelinowej lub pająka, przenieś żebra do łaźni lodowej, aby zatrzymać gotowanie. Gdy ostygnie, zgarnij je do dużej miski.
Dodaj więcej lodu do kąpieli lodowej w razie potrzeby, aby utrzymać ją w lodowatości.
Na małej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać czarną fasolę i czosnek i gotować, mieszając, przez około 30 sekund, aż pachną
Przenieść do małej miski, dodać sos sojowy, wino, imbir, sól, skrobia kukurydziana, cukier, czarny pieprz, i płatki czerwonej papryki i wymieszać dobrze wymieszać.
Wlać mieszaninę czarnej fasoli na żebra i wrzucić dobrze płaszcz równomiernie. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej na 45 minut.
Wlać wodę do woka lub garnka i ustawić parowiec w woku lub na krawędzi garnka. Upewnij się, że woda nie dotyka dna parowca. Doprowadzić wodę do wrzenia.
Tymczasem umieść żebra w dużej oprawie, która zmieści się w koszu parowca (szklana płyta ciasta działa dobrze). Gdy woda się zagotuje, umieść płytkę w koszu na parowiec, przykryj i gotuj na parze przez 25 do 30 minut, aż żeberka zostaną ugotowane.
Gdy żeberka są gotowe, ostrożnie wyjmij płytkę z parownika i podawaj natychmiast.